Finalen Perch Pro – Fiskekryssningen 2017

Ok, det kan tyckas att vi är ute i lite väl god tid med att ladda för en ny säsong eftersom Perch Pro-serien inte startat än och det är dryga 2 månader kvar till finalavsnittet som går av stapeln på nästa års fiskekryssning. ja, okej då det är faktiskt 2017 då.

Perch Pro går in på sin tredje säsong och vi sitter redan nu och väntar otåligt på att Kanal Gratis skall släppa första avsnittet på sin Youtube-kanal typ första dagen på nya året. Det är drygt 2 månader kvar innan vi hängivna får hänga under 24-timmar. Sen kommer det rulla på med Fly vs Jerk, islossning,  Sportfiskemässan i Jönköping och hipp som happ så är fiskesäsongen igång igen. Men nu tar vi och börjar ladda med några aptitretare och uppmaningen att boka en biljett till fiskekryssningen redan nu eller varför inte göra det smarta att önska en kryssning i julklapp, ta med partnern, kompisen eller hela familjen.

Fiskekryssning på Viking Cinderella, vad kan vi förvänta oss?

Vi plockar ut lite godbitar som vi hittat, men först och främst så är det en möjlighet att träffa alla du ser på Youtube, följer på facebook eller läser om i alla olika tidningar, bloggar och det blir inte mer intimt än så här.

Avresa 2 februari och hemresa dagen efter – 24 timmar, 100% fiskesnack tillsammans. Det borde väl räcka för att du skall boka en biljett och få suget i fisketarmen att växa.

Arrangörerna Fiskejournalen, Allt om Flugfiske, KanalGratis & Sportfiskarna är en garanti för ett späckat program

fra%cc%88nstam-sportfiskarna

 

Tobias “fiskipedia” Fränstam från Sportfiskarna – Det han inte vet är förmodligen inte värt att veta. Vill du ta del av Tobbes erfarenheter så har du möjlighet att se honom under söndagen då han föreläser. Ett måste helt enkelt. Googla hans namn och du kommer inte kunna slita dig ifrån alla kunskap som du inte visste du var tvungen att veta för ett framgångsrikt och roligt fiske.

By the way – kom ihåg att förnya ditt medlemskap i Sportfiskarna för 2017, fin premie och medlemstidning på köpet.

Tobbe har lovat en riktig fiskekram till alla som signar upp sig på båten. (Han vet inte om det än bara)
Eller så går du in på webben nu på en gång och blir medlem: http://www.sportfiskarna.se/Om-oss/Bli-medlem

sportfiskarna

 

Another one bites the dust
Den här killen har koll på läget- vem tar första borren från en finlandsfärja, blir det fransmannen?

Den nu, nästan svenska, Frédéric Jullian från Gunki kommer vara på plats och föreläsa. För er som såg förra årets upplaga av Perch Pro vet vad ni skall förvänta er – en av Europas bästa sportfiskare – ett fullblodsproffs ut i fingerspetsarna. Frederic kommer prata om fisketekniker och tillvägagångssätt i fisket, oavsett vilket fiske du bedriver – missa inte denna legend.

Utöver ovanstående så kommer du även få chans att höra Jakub Vagner; fiskeäventyrare med ett antal världsrekordsfiskar i sitt CV. Just detta är så häftigt, att få en insikt och vara en del av communityn som fisket innebär, alla insikter och alla häftiga historier som kommer färdas över Ålands hav. Som när någon måttar 1 meter mellan händerna och berättar, så kan du vara säker på att det är på riktigt – möt proffsen och inspireras.

07_jakub_goliath_tigerfish_1_300
Jakub och en riktigt trevlig Goliath Tigerfish. Tips är att ha någon typ av tång när du tar ut betet ur en sådan best, m du är djurvän så tar du även med tandborsten, borst & release.

Matilda Leijon, inte bara känd duktig programledare utan även superduktig fiskare – som kommer berätta om sitt äventyr i Ascension och bl a otroligt Marlinfiske, håll i hatten, här är det storfisk på gång. Följ henne på Instagram och man blir sugen på en ytterligare en fiskekryssning i varmare vatten.

11_matilda1
Matilda är en jäkel på att fiska, kom och kolla när hon berättar om sitt storviltsfiske på Ascension.

Beten, beten och beten i alla dess former och färger

06_bergman1_binder
Först binder man en fluga. Daniel Bergman från bla Fly-TV & Vision visar hur det går till….sen binder man en till och sen fångar man en aborre.

Gillar man flugor, vanliga eller sådana som passar till smoking eller de som hänger i ändan av flugfiskespöt, så skall man passa på att träffa supertrevliga och smått galna Niklaus Bauer, Daniel Bergman och Stefan Jensen. De har nämligen en alldeles egen flugbindarhörna på söndagen.

06_bauer_img_0502
När flugan är klar gör man som Mr. Bauer – man åker ut och drar upp en sån här gurka – enkelt va?

Nu när vi är inne på beten.

03_mattias_klas_
Låt oss presentera våra vackra vänner från Baitlove: Matte är söt som sockervadd och Klas sugande blick är oemotståndlig.

Våra älsklingar Matte Fors och Klas Skoglund från Baitlove kommer vara på plats och visa upp en kavalkad av beten. När man har kollat in alla beten och känner en viss ångest över att man inte kan få med sig alla hem så bjuder Matte och Klas på en “dämpa-betesångest-kram”. Båda är riktigt kramgoa – vi har testat och lämnar garanti. Extra glad blir Klas om du frågar om du får se några av hans fina Gäddtatueringar – gärna i baren i utbyte mot en Ragnar, Klas favvodrink.

Utöver det så kommer vår favorit Björn Nettelblad vara på plats. Han har lovat att hänga med en hel del andra goa betesbyggare.

18_nettel2
Lakebricka någon?

 

Svenska Betesbyggare kommer vara på plats, så vill du få tips, inspiration. Bara förundras eller faktiskt bara snacka vilket som är det bästa betet så kom, vi lovar det blir kul:)

Snart smäller det - Perch Pro växer för varje år - och Borrefisket tar mark
Snart smäller det – Perch Pro växer för varje år – och Borrefisket tar mark

Efter en fantastisk kväll på HardRock och finalen av Perch Pro 2015 så kände vi att det här måste vi hänga på i år igen, läs gärna summeringen, ta del av bilderna och glädjen hos vinnarna. Vi lovar att det är så mycket häftigare att följa serien och sedan vara med på upplösningen och om turen är framme skapa nya livslånga fiskerelationer.

https://fiskefuralle.wordpress.com/category/fisketavlingar/perch-pro/

Här är ett utval av alla deltagare på fiskekryssningen, vilket startfält, herre gud, det går inte att rada upp allas meriter och bedrifter, så vi radar bara upp namnen:

Jakub Vagner, Martin Falklind, Tobias Fränstam, Albin Shargi, Frédéric Julian, Bait Love, Nettel Baits, Kricke KH lures, Svenska betesbyggare, Rolf Nylinder, Daniel Bergman, Niklaus Bauer, Ilias Karanzas, Johan
Rue, Niclas Åhrman, Stefan Larsson, Bosse Hall, Markus Lundgren,Johan Klingberg, Håkan Karsnäser, Tellis Katsogiannos, Daniel Smith, Ulf Börjesson, Sportfiskarna & Ge Fan i Våra Vatten, Big Five/Sommargäddan, Team Galant, SM-mästarna i gädda, Niclas Hallnor med team ACWA, Stefan Burnert, Peo Johannesson, BONIbaits, Älvräddarna, Forshagaakademin, Team Vassdrag och många, många fler…

Bokar gör du här: Fiskekryssningen 2017 

Vi på FiskeFürAlle kommer självklart skriva ett och annat inlägg direkt från kryssningen, vi ses nästa år helt enkelt.

Skitfiske!

Danne – Peter – Mange

Ps. följ gärna oss på våra olika kanaler för att hålla dig uppdaterad

Direktlänk Facebook hittar du här
Direktlänk Youtube hittar du här
På Instagram hittar du oss under fiskefuralle Ds.

Slöhäng i soffan? – Här nedan hittar du massor med läsning om Perch Pro, tidigare års deltagare, mängder med bilder och mycket nyttigt om Aborrfisket klicka här

 

 

 

Föregående artikelPysselFürAlle – ögongodis för dina beten…
Nästa artikelDecemberfiske, PigFürAlle och en ny trailer.