Vi snackar Eastfields nya spö Ballista och Weksell med William Eksell – Video

Ny ger vi er en längre intervju om det nya Weksellspöt Ballista, vad kan vi förvänta oss?Eastfield Lures och Willam Eksell, eller Weksell i korthet, är inga okända ansikten för oss på FiskeFürAlle.

William Eksell är en fantastisk gäddfiskare som har näsa för gäddor modell större och han har också tipsat om både höstfiske (artikel här) och vårfiske (artikel här). Han är också Eastfield Prostaffer.

Ballista framtaget tillsammans med Mr W. Eksell – Ett prestigespö av rang

Det är i korthet beten, utrustning och fiskare som vi gillar och respekterar. Vad får man då om man korsar allt det här? Eastfield, Weksell och spön? Jo man får ett nytt kanonfint fiskespö med det potenta namnet Ballista och som undertecknad redan haft möjlighet att klämma på två gånger och dessutom snacka med William om.

Denna intervjun gjordes på Sportfiskemässan i våras men vi har hållit på filmen eftersom spöna inte funnits att tillgå innan. Nu är spöna på väg ut i butik och vi tänkte tipsa om ett kanonskönt spö 🙂

Eastfield Wingman har varit årets bete (artikel här), vi har intervjuat Jacob Magnusson (artikel här) och både Mange och Peter håller Eastfield Slingshot som ett av sina favvo-spön (artikel här).

Mycket nöje!

//Mange

Du hittar våra första tankar om Eastfields övriga spön här:

https://www.fiskefuralle.se/eastfields-spon-slingshot-och-catapult-forsta-intryck-fran-dagens-slapp/

Ps. Som vanligt – kom ihåg att följa oss på sociala medier så får du den fulla “FiskeFürAlle”-upplevelsen. Vi finns på FacebookYoutube & Instagram Ds.

Föregående artikelTunggung från Mälaren – Gurkstan levererar fin gädda
Nästa artikelTävlingsfiske efter gädda – Hur gör Jiggar.nu – Svenska Mästarna?