PysselFürAlle – ögongodis för dina beten…

Jaha då var man här igen, det är dags att bygga beten och nu har jag kommit till delen att gjuta egna ögon. Öppetvattensäsongen snart över och stängtgaragesäsongen börjar. Jag tillhör inte de som njuter av att sitta i frostgrader på fruset vatten och hoppas en vippa snart ska åka upp. Jag fiskar på öppet vatten…

Då måste man hantera sin ångest och de senaste säsongerna har det skett genom att ha diverse fiskerelaterade byggprojekt på gång. Så även i år – jag har ett gäng roliga projekt jag ska ta mig fram genom under det frusna helvetets säsong 😉

För att verkligen få “helt hemmagjorda” beten har jag börjat fiffa egna ögon. Här är en film hur jag gör det. Mycket nöje!

//Mange

Här hittar du mer guider i hur du fixar dina beten
https://www.fiskefuralle.se/category/beten-betesbyggare/beten-fix-och-trix/

ps2: Som vanligt – kom ihåg att följa oss på sociala medier så får du den fulla “FiskeFürAlle”-upplevelsen. Vi finns på FacebookYoutube & Instagram Ds.2
Föregående artikelFiska abborre på hösten – Hur gör Magnus Diesner
Nästa artikelFinalen Perch Pro – Fiskekryssningen 2017