PysselFürAlle – ögongodis för dina beten…

Jaha då var man här igen. Öppetvattensäsongen snart över och stängtgaragesäsongen börjar. Jag tillhör inte de som njuter av att sitta i frostgrader på fruset vatten och hoppas en vippa snart ska åka upp. Jag fiskar på öppet vatten…

Då måste man hantera sin ångest och de senaste säsongerna har det skett genom att ha diverse fiskerelaterade byggprojekt på gång. Så även i år – jag har ett gäng roliga projekt jag ska ta mig fram genom under det frusna helvetets säsong 😉

För att verkligen få “helt hemmagjorda” beten har jag börjat fiffa egna ögon. Här är en film hur jag gör det. Mycket nöje!

//Mange

[pro_ad_display_adzone id="15605"]
Får du grov fiskeabstinens under vintern så kommer snart 
Perch Pro börja sändas. Finalen av Perch Pro kommer sändas från fiskekryssningen. 

Vi kommer självklart vara där! 
Hoppas du också skaffar plåtar så vi och några hundra andra fiskenördar kan ses
och snacka och kanske sänka någon bägare tillsammans eller dansa. 
Är du nyfiken på kryssningen, kolla här 

Följ gärna oss på våra olika kanaler för att hålla dig uppdaterad Direktlänk Facebook hittar du här Direktlänk Youtube hittar du här På Instagram hittar du oss under fiskefuralle Ds.
[pro_ad_display_adzone id="12515"]

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here