Frukostgädda

Arbetsdag. Klockan ringer nästan lika tidigt som när det ska fiskas men utan pirret i magen som bara finns där när det ska fiskas. Men detta är inte en vanlig dag ändå. På väg till jobbet träffar jag Peter inne på Mellqvist  på Rörstrandsgatan för en schysst frukost och förberedelser inför Sportfiskemässan. 21a mars närmar sig med stormsteg. Vi vill ju vara väl förberedda när vi får möjlighet att vara med i sportfiskets finrum:-) Danne lyser med sin frånvaro. Han är entledigad för renoveringsbestyr och står med målarfärg upp över armbågarna…

Peter - med lite andra kläder än i Gulan... Kul med lite omväxling
Peter – med lite andra kläder än i Gulan… Kul med lite omväxling

Efter en grym frukost är det planeringsdax. På något sätt märks det ganska tydligt vad vi jobbar med – projektledning, sälj och kommunikation. Direkt kliver jag och Peter in i produktionsläge. Peter öppnar datorn och kliver in i projektledarrollen och själv blir jag kreatören/redaktören. Ny situation för oss – vi brukar ju bara slänga käft på båten och dra några gäddisar ibland.

Här lyser flitens lampa
Här lyser flitens lampa

Checklistor, material att ha på plats, intervjulistor, idéer för intervjuer och teman på inlägg far fram i en rykande fart. Någonstans här inser jag att sportfisket har gått från att vara en hobby som ger mitt liv lite guldkant till att vara en livsstil. En livsstil som handlar om mycket mer än bara tiden när jag står med spöt i hand och fiskar. Va skönt! Dessutom har jag sköna polare som har samma inställning och det gör ju bara sakerna ännu roligare.

På en timme hinner vi planera allt. Några inför reportage, utlottning av biljetter som kommer på bloggen nästa vecka! En skön morgon helt enkelt – i gäddans tecken!

Vi gör ju allt för att våra läsare ska ha kvalitet i läsandet. Vi ser fram mot att träffa er i verkliga livet

Till dess – må isarna släppa snart!!!

//Mange

Föregående artikelMitt eget gummi – gången
Nästa artikelDet obligatoriska summera-året inlägget

1 KOMMENTAR

Comments are closed.