Row row row your boat…

Behöver du en utmaning eller bara är sugen på att bryta dina invanda mönster? Kanske skulle ett äventyr liva upp lite? Sören Kjellkvist är en som valt att lämna vardagens bojor. Det är skönt med människor som verkligen tar klivet fullt ut.

Efter att varit helt stilla i mer än ett år pga diskbråck med mycket tid att fundera på livets mening och vad man ska göra. Slutsatsen blev ”all-in”. Efter ett en utbildning på Haglöfs adventure academy så började äventyren.

I fjol blev det en fiske-resa utöver det vanliga. 83 dagar i kajak-fiskandes längs norska kusten låter som en dröm. Torsk, Sej, Kveite mm i 83 dagar. Man blir sugen… Att ta steget från dröm till verklighet är imponerande. Lägg till att resan skedde utan medhavd mat och pengar så blir det snudd på galet. Imponerande.

Padler_norskekysten

Nu laddar Sören för årets äventyr – Ro från Stockholm till Ryssland över Östersjön och fiska gädda. Med en 42kg båt och något hundratal kilo packning går resan österut 7e Juni med målet att öka PB:t på gädda och ett skönt äventyr. C&R under hela resan. Respekt!

roddbåt

Lycka till med turen! Vi på FiskeFürAlle är imponerade och något avundsjuka!

Känner du att pulsen ökar lite och blir sugen på att läsa mer kan du kolla in meningenmedlivet.nu. Där har du schyssta filmer och bilder som kan öka intresset ytterligare.

//Mange

Föregående artikelFix & Trix – Småprylar och förvaring
Nästa artikelHangin’ with mr Brunnberg