Fix & Trix – Småprylar och förvaring

Smart förvaring av dina småpryttlar tex tafsar, beteslås mm

Sedan ett antal år tillbaka som snusare och har insett att…..jag är precis lika bra på att sluta snusa som jag är på att börja…..igen. Med min förbrukningstakt så bli det en hel del dosor som köps in och precis lika många som kastas! Här är ett tips på hur du kan återanvända tomma snusdosor till något vettigt. Så klart fiskerelaterat!

Precis som de flesta så ser man till att alltid ha med sig fjäderringar, tafsar, blysänken, beteslås + massor andra “bra-att-ha-saker”. Tidigare hade jag dessa i något av facken på beteslådorna eller i sina originalförpackningar i väskan. Ibland lite svårt att hitta och pilligt att hantera. Om du spar några av dina tomma snusdosor kan du göra dem till praktiska förvaringsdosor. Platsar alldeles utmärkt i locket eller sidofacket på fiskeväskan.

Här är några exempel på vad jag använder dem till:

IMG_5425
Den runda formen är som gjord för tafsar.
IMG_5428
I “bjudlocket” lägger man med fördel små platta saker, som tex fjäderringar.

Skulle det vara så att du inte snusar så har du gjort ett klokt val, det står nämligen på dosan att det kan vara skadligt för din hälsa och är beroendeframkallande (himla långt ord om du frågar mig) Men du har säkerligen någon god vän i din omgivning som du kan norpa tomma dosor från.

Till alla läsare som jobbar på Skruf, det går bra att skicka en årsförbrukning, jag skall ta väl hand om den, jag lovar.

//Danne

 

 

 

 

Föregående artikelPopcornfiske i Norrtälje
Nästa artikelRow row row your boat…

1 KOMMENTAR

Comments are closed.