Det stora tack-inlägget

Kära Sportfiskare: Vi är nyligen hemkomna från sportfiskekryssningen och sitter här ödmjuka, glada och imponerade av allt som pågår, den positiva energi som finns och viljan att hjälpa alla bli bättre fiskare.

Vi startade denna blogg för att vi alla: Jag, Peter och Danne, älskar fiske och vi ville, och vill fortfarande, kanske nu med ännu mer passion sprida glädjen, tokerierna, det härliga nörderiet och hjälpa andra kanske bli lite bättre eller få lite mer självförtroende i sitt fiske. Förhoppningsvis har vi lyckats någon gång och vi kommer fortsätta med vårt korståg för att glädja andra.

Efter att deltagit på kryssningen känner vi bara att vi vill skicka ut ett stort TACK till ALLA därute som qbidrar till kärleken till sportfisket. Nu är vi ute på hal i såklart… Skulle vi råka glömma tacka någon här så hoppas vi att du kan ta det med en klackspark och sätta upp det på vårt drulle-konto. Vi älskar alla som bidrar, även om vi råkat missa att nämna dig/er i inlägget.

Såklart först vill vi tacka Sportfiskarna, Fiskejournalen och Kanalgratis för ett fantastiskt arrangemang med många intressanta föredrag och hjälp. Men vi stannar inte där – alla ni som ställde ut, höll föredrag och visade upp vad ni kan, gav tips, förslag och råd. Magiskt säger vi! Och tack… såklart

Men det finns så mycket mer än bara Fiskekryssningen! Det finns så många att säga tack till som hjälper oss överkomma vår vinter-ångest i väntan på öppet-vatten-säsongen, som inspirerar oss, lär oss, utveckla, får oss att skratta och tappa hakan. För fiskenördar som oss har det förmodligen aldrig funnits en bättre tid att vara nörd. Utbudet är enormt och det växer, varje dag!

Det finns nästan inget göttigare än att krypa upp i soffan, tända en brasa och avnjuta en skön fiskevideo på Youtube. Att sitta och göra mothugg i soffan för man blir så engagerad i fisket är bland det bästa som finns. Och vi har väl aldrig haft så många välproducerade filmer nu och vi hoppas det fortsätter

  • Perch Pro såklart – fantastisk spännande hela vägen. Och alla andra uppladdningar av kanalgratis såklart. Fly vs Jerk runt hörnet och ett vansinnigt stort arkiv att välja på
  • Pike fight – Söders/Freewater pictures. underbart att se fighten, passionen, engagemanget. Ryktet har nämnt perch fight… We can’t wait… På toppen av det har vi Freewaters övriga otroligt fina small fish stories, Hauka, 12:an, Alaska… Ja… Det finns att fördriva tiden
  • FishEco:s live-fisken. Skön stämning, lugnt tempo och de som fiskar får möjlighet att presentera sig och sina resonemang på ett fantastiskt sätt. Vi lär oss sjukt mycket om både fiskarna och deras resonemang. Ibland blir det också en fisk eller två. Det är ju fiske och vi som fiskar vet att man inte kan dra någon firre på beställning. Men det snarare kryddar än något annat så vi hoppas på mer av den varan såklart (även om vi alltid får se dem uppladdade snarare än lajv men det spelar mindre roll juJ)

Sen har vi gänget bakom sportfiskemässan, som skapar en “campfire” för oss sportfiskare att träffas och mysa ihop varje Mars. Tack!!!

Vi (framförallt Mange) plöjer ju allting, verkligen allting fiskerelaterat i skriven form och det är liten julafton varje gång ett nummer av Fiskejournalen eller Fiske-feber dimper ner i lådan. Sen är det ju lite skönt och kul för oss amatör-skribenter och se hur man borde gå tillväga. Vi kollar in proffsen… Snälla fortsätt ösa på med inspirerande stories, taktiker, bilder…

Det har skrivits förr och det kommer att skrivas igen… Men vi i Sverige har om inte världens bästa så iallafall bland de bästa betesbyggarna i världen. Kreativiteten, finishen, målandet… Det är enormt. Det är ett konstant flöde av bilder som alla skapar ett sjukt vill-ha-begär… Mikael Aho och Nordic Anglers som håller på och fixar, trixar och hjälper till. På toppen av de har vi pojkarna på Baitlove som är vår temperaturmätare i fiskeörat. Som alltid har koll, presenterar nyheter och tokerier. We löööve baits… Såklart. Lite nördiga… och skönt att se att det finns andra, lika nördiga som har samma passion, glädje, engagemang… Tack!!!

Sen är det såklart alla grupper mm på sociala medier. Viljan att hjälpa till, glädjen, kunskapen. Det finns ingen fråga man inte kan få svar på inom några minuter i Svenska gäddfiskare, Fishing Passion, Svenska betesbyggare, svenska predatorgruppen eller någon annan av de alla sköna grupper som finns. Ni som modererar – vilket jäkla jobb ni gör. Det är ett ansvar man tar på sig. Ibland har ju tyvärr någon diskussion spårat ur och ni gör det snyggt, rejält och alltid med fisket och kärleken till fisket i fokus. Och ni som är med… Tack för er generositet och glädje! Det är ju i de forum vi sportfiskare verkligen kan träffas varje dag… Gräsrötterna liksom… Skönt att se att det finns så många glada själar där!

Och vi vill bara också ta chansen att tacka alla er som läser oss, som vi får träffa, snacka med, fiska med, skratta med och lära känna. Ni är underbara allihopa.

Vi har egentligen inget annat än att från botten av våra hjärtan hsäga tack till alla er som bryr er och hjälper varandra! Fortsätt med det. Vi är ju alla här av en gemensam anledning: Vi ÄLSKAR sportfisket och har alla allting att vinna på att vara förenade för att utveckla sportfisket, miljön, vattnen, bestånden och i slutändan fisket.

Ta hand om er allihopa – var glada och snälla. Hjälp istället för skäll och sist men inte minst!

Ett rejält skitfiske – så hoppas vi att ni kommer fram med glada tillrop, kommentarer och synpunkter när vi är på sportfiskemässan :-=

//Mange, Peter och Danne

Om du gillade vad du läste här kan du följa oss på sociala medier så får du aviseringar när vi publicerar något nytt
På Facebook hittar du oss här
Youtube hittar du här
Insta: kolla efter fiskefuralle
Föregående artikelFiskekryssningen 2017 – the FiskeFürAlle story
Nästa artikelSommarfisket – Minnen från när Mälaren blandar och ger