FILMTAJM – Utveckla ditt fiske och hitta inspiration

Hur kan man utveckla sitt fiske?

Det är förmodligen en fråga som de flesta av oss ställer sig. För egen del gillar jag att ta inspiration från andra typer av fiske för att sedan testa på svenska gäddfisket. En typ av fiske som jag följer är Bassfisket i USA. Det är ett mecka när det kommer till utrustning för både båt, fiskeprylar och olika fisketekniker. Klicka här så kan du läsa tidigare inlägg om detta.

Sedan rekommenderar vi att fiska med nya människor. Det galet lärorikt och framförallt trevligt!

Svenska gäddprofiler (Nej, de ser inte ut som gäddor i profil) som Claes Svartzonker och Tobias Fränstam tar mycket inspiration från den amerikanska marknaden och anpassar den för fisket i Sverige – mycket uppskattat. Man kan se Fränstam prata om detta under sitt livefiske med FishEco.

För er som är bekanta med Trazan och Banarne så tänkte vi bjuda på lite filmtajm.

I denna 40min video följer vi Mark Daniels Jr under tävlingen i Lake Toho. Förutom klipp från tävlingsdagarna så får vi även följa med bakom kulisserna. Riktigt bra filmat och intressant upplägg. Vill du fånga alligator på spinn så finns det inspiration för detta med.

BONUS: Har du en dator som klarar 4K-upplösning så finns det som alternativ på spelaren. Gillar du den så finns den som serie. Sök på “FLW Circuit Breaker” på Youtube.

// FiskeFürAlle

 

 

Föregående artikelEnsampass i Mälaren med storgädda 10/5-2015
Nästa artikelGäddfeber i Sörmland – storgäddor i parti och minut!