Karma 2015 med Dödsmördarvobblern och sjuukt mycket unika upplevelser

Kan et bli bättre än så här? Jag hoppas köparen ställer ut betet på Sportfiskemässan i vår så man får känna på detta beryktade bete.
Karma 2015 pågår 1 - 12 december
Karma 2015 pågår 1 – 12 december

Då har årets Karma 2016 sparkat igång, den 6:e i ordningen och nu bättre än någonsin. Som med sin välgörenhetsauktion på Tradera ger oss alla galningar att få möjlighet att skaffa unika produkter och upplevelser samtidigt som man skänker pengarna till en god gärning.

Kort för er som inte känner till historiken så är Karma är en Insamling av fiskerelaterade produkter/tjänster/upplevelser som i början av december auktioneras ut på tradera och alla pengar går oavkortat till Unicef. Insamlingen startades av den godhjärtade och kreativa betesbyggaren Micke Hedsén som även går under namnet CaersarLures som betesbyggare. 2015 är det 6:e gången som det anordnas och efter ett mellanspel av Fojjan så är det nu 3 studenter som står bakom Fishjoin.se som håller i årets insamlingskampanj.

Vad har vi att se fram emot i år, länken till alla auktioner på Tradera ligger nederst i inlägget, och som ett urval kan vi nämna det helt unika och underbart fina samarbetet som utmynnat i “Dödsmördarvobblern”

Kan et bli bättre än så här? Jag hoppas köparen ställer ut betet på Sportfiskemässan i vår så man får känna på detta beryktade bete.
Kan det bli bättre än så här? Jag hoppas köparen ställer ut betet på Sportfiskemässan i Älvsjö i vår så man får känna på detta beryktade bete.

 

CaesarLures startar stafetten med ett stycke trä för betesbyggarna att förädla vidare
CaesarLures startar stafetten med ett stycke trä för betesbyggarna att förädla vidare

För att citera beskrivningen på Tradera

“2301km, 16 Händer, Ett bete! One off, är för lamt. Unikt, känns för lite.

Dödsmördarvobblern som ger lycka!

Skapat av Dödsmördargruppen!
*Caesar Lures *Ronin Lures *Vero Lures *Wolfcreek Lures *TS Lures *Calmbaits *Baitfish Lures *Svartzonker

Extremt nyfiken på gången och vad varje byggare tillfört med sin krydda och hantverkskunnande
Extremt nyfiken på gången och riktigt kul att kunna läsa vad varje byggare tillfört och med sin egna krydda och hantverkssjäl i skapelsen.

Länk till auktionen DÖDSMÖRDARVOBBLERN klicka här

Vad hittar vi mer utöver Dödsmördarvobblern, jo en hel del fin fina beten från några av våra vänner

Tommy “TN-Lures” Nielsen med sitt underbara tailbete klicka här

Nettelblads Lakar klicka här

Eastfields med 1 av varje i en serie grymma gäddfångare i gummi klicka här

CaesarLures själv med McManustail & McManusjerk klicka här

Svartzonker grymma squarepushers som du bara måste klicka här för att se

Sen så finns det såklart även en hel del 000otroligt grymma fiskeguidningar att välja på, svårt att ta ut nån favorit, bl a Westin sponsrat men en hel del annat mumsigt som:

Lyxfiske hos ABU klicka här med möjlighet att fiska i ABU´s privata sträckor i mörrumsån, det är något att berätta för barnbarnen om.

Supergäddfiskaren Henrik Sandahl från Söders Sportfiske som varit stekhet under 2015 och som med delad ledning leder Dogger´s Big Cash,  med störst gädda i år på +130 cm, Henrik bjuder generöst på en heldagsguidning i Stockholms Norra Skärgård klicka här

Och återigen dyker Mr CaesarLures upp och även hans soulmate och vår kära söta bloggkollega Klas Skoglund “The Pike Father” upp med att erbjuda en oröfglömlig fiskehelg med övernattning klicka här för en helg i gäddans stjärntecken.

Totalt är det otroliga 27 olika fiskegudningar att buda på – det kliar något enromt i FiskeFüralle´s plånböcker när vi ser vilka otroligt fina turer det kan bli 2016 med några av de allra bästa som vi har i landet.

Fiskenörden och tatueraren Johan StångbergExclusive tattoo skänker 2 timmar av sitt yrkeskunnande som tatuerare, så klicka här för att skaffa den där efterlängtade fisken på armen som kommer matcha skägget du redan har.

Eller varför inte en Svenska Betesbyggare Tournament Jersey som kommer göra succé på fisketävlingarna 2016, vill du ha flest klapp på axeln när du träffar likasinnade så budar du hem tröjan genom att klicka här

Så gör en god gärning – in och bjud på sjukt heta prylar och för enkelhetens skull så är hela utbudet samlat här hos Tradera klicka här

Karma och Krama på er önskar

FiskeFüralle

 

Föregående artikelHangin´with Pigg King – a new boss in town
Nästa artikelTBT – en härlig hösttur i Blekinge med Tommy Nielsen och Björn Nettelbladt

1 KOMMENTAR