Nokkela Bigtail – Spännande nytt från Finland

För någon vecka sen damp det ner något mycket spännande i lådan… Ett bete som inte ännu hittat sin väg till Sverige förutom de tre exemplaren jag fick i mina händer. Ett nytt hybridbete från Finland – Nokkela Bigtail.

Det var så spännande att jag var tvungen att presentera det i filmform…

Det är en lång, otroligt spännande pjäs med mycket gripande handling :-D. Allvarligt talat så passade jag på att lära mig mer om både redigeringsprogrammet och använda flera kameror också. Man måste ju lära sig nytt, eller hur?

Mycket nöje

//Mange

 

Följ gärna FiskeFürAlle på våra olika kanaler för att hålla dig uppdaterad

Direktlänk Facebook hittar du här
Direktlänk Youtube hittar du här
På Instagram hittar du oss under fiskefuralle
Föregående artikelGädda på hösten – Hur gör Finn Sloth-Hansen, dansk rekordhållare i gädda?
Nästa artikelGrovstanäs Invitational – årets mysigaste tävling avgjord!