Nokkela Bigtail – Spännande nytt från Finland

För någon vecka sen damp det ner något mycket spännande i lådan… Ett bete som inte ännu hittat sin väg till Sverige förutom de tre exemplaren jag fick i mina händer. Ett nytt hybridbete från Finland – Nokkela Bigtail.

Det var så spännande att jag var tvungen att presentera det i filmform…

Det är en lång, otroligt spännande pjäs med mycket gripande handling :-D. Allvarligt talat så passade jag på att lära mig mer om både redigeringsprogrammet och använda flera kameror också. Man måste ju lära sig nytt, eller hur?

Mycket nöje

[pro_ad_display_adzone id="15605"]

//Mange

 

Följ gärna FiskeFürAlle på våra olika kanaler för att hålla dig uppdaterad

Direktlänk Facebook hittar du här
Direktlänk Youtube hittar du här
På Instagram hittar du oss under fiskefuralle
[pro_ad_display_adzone id="12515"]

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här