Sportfiskemässan 2015 – Jönköping, Ses vi där?

Då är det dags att boka in mässan i Jönköping, ELMIA är lokalen för dagarna 3, och Det är bara 2 månader kvar till årets Sportfiskemässa. Vi dyker upp som officiella bloggare i år igen och ska såklart  samla en del intryck och delge er bilder under mässans hektiska dagar. Vi finns numera även på Instagram vilket passar perfekt för ett evenemang som Sportfiskemässan med allt från vår värld. Koncentrerat på en liten yta.

Hotell är bokat, Tobbe från Fishing Passion dyker ner, Pertan och säkert Mange. Lolle är på g. Jag vet att bästa Klas The Pikefather är där, och säkert en del andra som jag känner sedan tidigare. Men mitt nätverk inom gäddfantasterna är inte jättestort, så kom gärna förbi montern. Jag vill träffa Jakob från Eastfield och ge honom en kram för ett fantastiskt bete.

Det är ju många frågor som vi undrar över, vad är hett i år? Vilket bete tar hypen som Mike the Pike tog förra året?Vad är trenden 2015? Vad ser vi för nya heta spön, rullar, mässerbjudanden, oumbärliga beten, coola solglasögon.

För egen del är jag väldigt nyfiken på vilka utställare av Fiskebåtar som dyker upp. Vi har ju skrivit en del om Tracker båtarna, eller rättare sagt om Pertans Tracker V16. Men jag vill gärna se Linders Catch 445 igen, det tråkiga är ju att ingen vill svara på om den funkar med 40 hk på, och om det går att försäkra den? Vet dock att Svedea som har båtförsäkringar kommer vara där, får ställa dem mot väggen och höra om de kan ge raka besked?

Förra året skrev vi en del inför inlägg, vi får se vad vi kommer skriva inför Sportfiskemässan i år?

Här är ett utdrag från förra årets Sportfiskemässa i Kista:

Klicka här och klicka här och klicka här  ger det en bra känsla för hur vi upplevde allt 2014.

Jag ser även fram emot Fly vs Jerk 6 (klicka och du får första avsnittet från 2009).

Ja vi kommer även i år att lotta ut biljetter, men det kommer ske på vårt instagramkonto, så in och ge oss en like eller kommentar under Fiskefuralle så kommer ni till mässan med lite mer pengar i plånkan för att investera.

Äntligen finns vi på Instagram - mer sköna bilder och inlägg från mässan kommer garanterat där, men innan dess så kommer vi lotta ut minst 3 biljetter till Sportfiskemässan, så in och följ som en hungrig efterleksgädda
Äntligen finns vi på Instagram – mer sköna bilder och inlägg från mässan kommer garanterat där, men innan dess så kommer vi lotta ut minst 3 biljetter till Sportfiskemässan, så in och följ som en hungrig efterleksgädda

Dessutom är du garanterad att få mycket inspiration inför säsongen 2015.
Vi ses i Jönköping…..

/Peter

 

 

 

 

 

Föregående artikelHangin’with Mr Eastfield – intervju!
Nästa artikelFiska gädda i Rügen – tips för Rookies & andra