Sportfiskemässan – Daniel hämtar nyheter från mässgolvet – Zalt kör gummiracet

Det har varit 3 grymma dagar för oss och tydligen för alla andra som varit här också. Det är många som kommit fram och haft stora leenden på läpprna när man pratat med dem och vi har fått många sköna stories berättade över en kopp kaffe vid monterbordet.

Bäst monter i år igen - Vision Vision och vision på 1:a 2:a & 3:e plats
Bäst monter i år igen – Vision Vision och vision på 1:a 2:a & 3:e plats

Stora motorer får det att bli fuktigt i mungipan.

Här behövs en Staffan Stalledräng
Här behövs en Staffan Stalledräng
FiskeFürAlles egen stalledräng har hittat motorn i hans liv, nu är et bara ut på mässgolvet och hitta passande ekipage
FiskeFürAlles egen stalledräng har hittat motorn i hans liv, nu är det bara ut på mässgolvet och hitta passande ekipage
Japp där är den - 394 knop över stora värtan - det stora problemet är ju en trailer till motorn, både Danne och båten får plats i handskfacket.
Japp där är den – 394 knop över stora värtan – det stora problemet är ju en trailer till motorn, både Danne och båten får plats i handskfacket.

En stor nyhet var ju Headbanger Lures – fullt tryck i montern och slutsålt – det kommer bli kul å få se stor fångst på ett unikt hårdbete med irrationell gång.

Headbanger får mycket uppmärksamhet här i Älvsjö
Headbanger får mycket uppmärksamhet här i Älvsjö

Årets bete från TN-Lures och Tommy´s Abstain fick sitt diplom personligt överlämnat och dessutom kul å få ett snack vid betesbyggargatan.

Tommy Nielsen i egen hög person
Tommy Nielsen i egen hög person

IMG_0801

Kul att se att Zalt visar upp diplomet som de fick för årets bete för några år sedan. Zalt är på gång igen - vi fick en pre-view på deras produktnyheter - uppskattas massor
Kul att se att Zalt visar upp diplomet som de fick för årets bete för några år sedan. Zalt är på gång igen – vi fick en pre-view på deras produktnyheter – uppskattas massor
Danne får känna på Zalt´s nya gummibeten som kommer ut inom några veckor - som de Zaltnördar vi är så kommer det bli ett hål i 3 plånböcker - igen:)
Danne får känna på Zalt´s nya gummibeten som kommer ut inom några veckor – som de Zaltnördar vi är så kommer det bli ett hål i 3 plånböcker – igen:)
Vi fick en exklusiv titta på en grym färgkarta, det finns några till men det här räcker för oss. Röd vit med transperens i stjärten och glitter - är det nödraketernas nödraket under 2016? - Kan Zalt ta titeln som årets bete igen med sitt mjuka?
Vi fick en exklusiv titta på en grym färgkarta, det finns några till men det här räcker för oss. Röd vit med transperens i stjärten och glitter – är det nödraketernas nödraket under 2016? – Kan Zalt ta titeln som årets bete igen med sitt mjuka?
Skarpa färger - 4 favoriter som kommer hänga i hinken under förleks och efterleksfisket- återkommer med rapport när vi fått tag på dem i butik
Skarpa färger – 4 favoriter som kommer hänga i hinken under förleks och efterleksfisket- återkommer med rapport när vi fått tag på dem i butik
Danile klämmer på en riktigt het ny produkt fårn Zalt - Treo eller Trio blir namnet? - kommer svänga rejält under ytan - kul å få se nytt från en legendarisk betestillverkare.
Danile klämmer på en riktigt het ny produkt fårn Zalt – Treo eller Trio blir namnet? – kommer svänga rejält under ytan – kul å få se nytt från en legendarisk betestillverkare.

Följ oss under veckan – vi kommer fortsätta med en hel del kul inlägg i svallet efter årets grymma Sportfiskemässa och tack alla för ert stöd under de här dagarna – skitfiske och må isarna spricka upp.

Daniel – Magnus – Peter

Ps. Vi finns på Facebook, Instagram och Youtube. 

Följ oss där för den senaste informationen om vad vi gör och nya inlägg

 

Direktlänk Facebook hittar du här

 

Direktlänk Youtube hittar du här

 

På Insta hittar du oss under fiskefuralle Ds.

 

 

Föregående artikelVårfiske efter gädda – hur gör Tero Paakki?
Nästa artikelSportfiskemässan i Älvsjö – FiskeFürAlle Can´t belive it

1 KOMMENTAR