Vinn ett spinnerbait från SF Lures på Sportfiskemässan i Kista

SF Lures

Efter en underbar första dag i Kista tillsammans med underbara blogg-vänner, så sitter vi nu och laddar för en lördag som vi tror kommer bli magisk. Stämningen idag fredag var riktigt positiv och avslappnad.

Att få se alla oerhört duktiga betesbyggare IRL är mäktigt. Legender som Svartzonker, Brunnberg, RoNo, Mälaren Lures mfl. Passa på imorgon lördag att införskaffa deras limiterade numrerade mäss-serier – om det finns något kvar vill säga.

En av våra vänner och inspiratörer, Jakob Fagerlund från SF Lures kom förbi vårt bloggbord och levererade 3 faaaantastiska spinnare.

Sportfiskemässan 2014
Mange tillsammans Jakob från SF Lures trivs på Sportfiskemässan i Kista

Magnus har beskrivit Jakobs fina skapelser i ett tidigare inlägg här, men vi tänkte idag summera dagen med att lotta ut en av dessa magiska SF Lures Spinnare till våra läsare. efenskaperna är: långkastande, extremt pulserande och skyldig till många stora Gäddor.

Det är väldigt enkla regler: Kom förbi oss på blogg-gatan, vi finns precis vid ingången till mässhallen.
Ni får en mailadress  av oss på plats under mässan , och så drar vi på söndag eftermiddag en av er som vinnare till ett unikt Bucktail spinnerbait från SF Lures.

SF Lures handgjorda gäddspinnare
SF Lures handgjorda gäddspinnare som kommer bli din

Vi ses imorgon och på söndag kära skitfiskare:)

/Peter

 

 

 

 

 

 

 

Föregående artikelFiskeFürAlle tar tempen på: Martin Brunnberg inför sportfiskemässan
Nästa artikelSportfiskemässan so far…

1 KOMMENTAR

  1. […] 2014 års sportfiskemässa blev jag kontaktad av bloggarna Fiske Fur Alles Magnus Sjöholm. Som mässbloggare gjorde de några intervjuer med betestillverkare inför mässan. […]

Comments are closed.