Att rigga en Fourplay

De är lite smala om midjan men jag tror inte gäddan bryr sig...

Jag tror jag fått en ny favvo. Savage gear soft 4-play! Jag har tidigare provat den med weedless-riggningen samt med plastskallen utan att all för mycket kärlek uppstått. När jag var ute för två veckor sen provade jag m tre-kroksriggningen. KÄRLEK!!! Vilken rörelse! “Död-fisk-imitationen ” är väldigt realistisk.

Jag riggade den enligt instruktionerna men la till den lilla saken med ett buntband runt för att undvika att gäddorna skakar loss jiggen vid drillning.

De är lite smala om midjan men jag tror inte gäddan bryr sig...
De är lite smala om midjan men jag tror inte gäddan bryr sig…

När jag provfiskat och funnit kärleken ser jag att också Patte-avancerad-nybörjare förklarade sin kärlek till samma jigg. Jag sköt av några frågor som blev ett inlägg på hans fina blogg. Det kan du läsa hör.
Nu är det full aktivitet i stugan. Planering och förberedelser inför guidningen med Hasse Nordin imorgon pågår för fullt och förväntningarna är höga

Tajt lajns

//Mange

Föregående artikelFiskeFürAlle kommer ut
Nästa artikelRengöra Ambassadeur – Håll utrustningen i form.