Höstfisket är igång – Äntligen tid i vattnet

Buster Apelsinen räddad - jävla köpetafsar och pajjar. Givet bete till Grovstanäs invitational

Det är inte lätt att vara 3 st urspårade killar som försöker driva en blogg och dessutom ha kalendern uppbokad med annat skit – vi lever efter devisen: “en dag på kontoret är alltid sämre än en bomrunda”

Mina så kallade teampartners har jobbat hårt på att fylla inläggen med riktigt kavlifis.. Kvlifisiterade… kvaliserdae – ähh va fan… kvalificerade inlägg som Rügen & egna gummin går ju hem i styrpulpetarna där ute. Och Dannes fsinatio…facinasion  . . ähh va fan…. fascination för Bass fisket bara överaskar en dag – Peter jag har kollat asmycket på Bassfiske touren i USA – tror du det skulle funka? Klart som korvspad – dricker man Ale och har skägg på Södermalm? Massor med fantastiska inlägg som levereras så jag började sura till lite – jo jag har ju den vanan när jag inte är bäst – så jag är ju sur rätt ofta….så jag tänkte dela med mig av gårdagens lilla chatt som är anledningen till detta lilla inlägg.

Men först en fin bild som jag tog för 1,5 vecka sedan då jag tjuvstartade lite med nostalgifisket – en gammal HI-Lo  , en bomber och en spinnare som faktiskt levererade en aborre och ett haspelset med Shimano 4000 gt och spö. Lite grovt men vafan…

 

HI-Lo
HI-Lo, sliten bomber och nu blir Mange sur för att jag inte kan namnet på spinnaren. Myran? Humlan? Biet vafan var det nu?

 

Nåväl, jag skulle göra ett Agendainlägg tänkte jag, så ni vet att vi gör allt för att kunna fortsätta skämma bort er med BASSFISKET och RÜGEN och annat gäddfiske från Mälaren, Värtan & Furusund.

Vad är ett agendainlägg kan man ju gott fråga sig.

 

Jag skojar sent en kväll med BassDanne
Jag skojar sent en kväll med BassDanne

 

För övrigt är whats-app det överlägset bästa sättet att kommunicera på under, efter och före fisketurerna.

Så vad har vi på gång under hösten, bra fart har det faktiskt varit på oss, men lite sämre med huggen. Är det ett sånt år?

Vad har vi bland annat framför oss i FiskeFürAlle?

Närmast tror jag Mange & Lolle skall ut och mäta vattentemperaturen i Värtan imorgon.

I helgen skall vi ut på Klämmingen & Båven – 2 båtar 6 pers och fiskekorten är lösta och jag har laddat med Eastfield Lures från Söders Sportfiske. Klart skönaste Gummit som har massor av mitt förtroende och som vi vet fångar gott i Sörmland – eller 4-fingerland som jag kallar det.

Helgen efter är det Lolles välorganiserade Grovstanäs invitational (hör av er om ni vill vara med). Klart roligaste tävlingen på året. Stor prestige, tuffa förutsättningar, i år utökad en timme vilket innebär 4 timmars hetsfiske – längst firre vinner.

Mange gör allas vår drömresa till Rügen, där kan vi nog snacka både resfeber & gäddfeber inför den resan. Följ hans uppladdning här på bloggen, den risörc..resaerch…äh vafan research och kunskapsinhämtning som Mange nu gör kommer bli en klassisk ABC för Rügenfisket. Och du som skall dit för första gången kontakta Mange.

King of Mälaren kommer vi ställa upp med 2 båtar ,jag var så jävla bakis förra gången, kommer inte upprepas.

Så vi har ju en hel del på gång framöver, så misströsta inte, det kommer fler sköna hugg från oss.

 

Grovstanäs Invitational 2014 på, då kommer dimman att ha lättat.
Grovstanäs Invitational 2014 på, då kommer dimman att ha lättat.
Eastfield Lures - Wingman i högform. Rapport kommer...
Eastfield Lures – Wingman i högform. Rapport kommer…och glöm inte päronsänket
Buster Apelsinen räddad - jävla köpetafsar och pajjar. Givet bete till Grovstanäs invitational
Buster Apelsinen räddad – jävla köpetafsar och pajjar. Givet bete till Grovstanäs invitational
Handsken är kastad - nu tar vi höstgäddorna med gälgreppet - inga mer lipgrips...
Handsken är kastad – nu tar vi höstgäddorna med gälgreppet – inga mer lipgrips…

Tills dess ha det underbart och glöm inte flytvästen

/Peter

Föregående artikelEn röd söndag i Furusund
Nästa artikelGnesta – då var vi där igen, Sörmlandsgäddan var är du?

2 KOMMENTARER

Comments are closed.