Lite finsk kärlek

Mitt jobb står ganska ofta mellan mig och mina ambitioner om världsherravälde på Värtan eller iaf mellan mig och fisket.

Idag hade iallafall turen österut något positivt med sig. Jag har flera finska kollegor som precis som jag tycker att det bästa i världen är att stå och hålla ingen pinne samtidigt som man fryser bakdelen av sig.

En av dem sprang jag på i matsalen och han sa spontant “Magnus, jag har lite drag i lådan åt dig”. Jag trodde såklart han menade draglådan😃 men nej. Han menade sin låda på kontoret. Idag åkte två handmålade Salmo sliders genom säkerhetskontrollen på Vantaa – vilken glädje! Att vi gillar Salmo Slider kanske du förstår när vi gjort ett helt inlägg bara till att hylla Salmo slider. Det hittar du här:

IMG_3678.JPG

IMG_3677.JPG

En vackert rosa Salmo slider 12 och en Salmo slider 10 i “svenskfärgen”. Jag blev riktigt glad!

Supertack Jouko 😃

//Mange

Föregående artikelRaka Fluorkarbontafsar – tips
Nästa artikelBästa Fiskebåten – Tracker V16 Super Guide?