PysselFürAlle – flash-skirts till dina gummin

Nu på vintern så hanterar vi fiskeabstinensen på alla sätt man kan tänkas – mest med youtube och olika filmer t ex allt om bassfiske på Bassmaster och FLW.vDe amerikanska bass-fiskarna använder ju mer som regel än undantag skirts – små silikonkjolar för att få mer rörelse när de jiggar hem sina craws eller vad det nu kan vara

Då satte hjärnan igång och ett koncept för gäddfiske började ta form i huvudet. Tanken var att försöka inkorporera lite av den där skönt pulserande som flugor har, i mitt gummifiske. När tanken väl var knäckt blev det att tänka konstruktion. Hur ska jag jag få dit en skirt på mina gummibeten, och framförallt – hur ska jag även in fortsättningen kunna fiska dem med shallow-skruv?

Som lite inspiration kommer här filmen, gången på min första skirt. Gången blev dödlig men flashen jag använde lite lång som du kanske kommer se i filmen också.

Jag återkommer i nästa film med både hur jag band skirten. Då får du se version 2… Och också hur jag monterar dit den i betet.

Detta kommer bli en långsamtfiskes-killer jag kommer köra mycket i vår eller varför inte en sommar-grej. Snabbt och hårt rippat hemåt med pulserande kjol?

// Mange

Om du gillade vad du läste här kan du följa oss på sociala medier för aviseringar om nytt
På Facebook hittar du oss här
Youtube hittar du här
Insta: kolla efter fiskefuralle
Föregående artikelBetesbyggarkiosken – Svartzonkers nya butikskoncept med allt du behöver för att bygga beten
Nästa artikelPyssleFürAlle – Flashskirts – hur man gör en

2 KOMMENTARER

Comments are closed.