Ung sportfiskare? Se hit TN Lures och FiskeFürAlle samarbetar

TN-Lures och vi på FiskeFürAlle har kommit överens om att ingen kan göra allt, men alla kan göra något och att få in och behålla fler i den fantastiska sportfiskevärlden är något vi brinner för.

Vi kommer alla ihåg när man gick och längtade efter “det där betet” som fanns i butiken men pengarna saknades. Ibland fick man tag i det betet och då var det det enda som man fiskade med och självklart gav det mycket fisk. Vi tänkte nu tillsammans dra vårt strå till stacken och ge ett gäng unga sportfiskare under 18 år en möjlighet att få tag i riktigt schyssta beten med mycket kärlek i som förhoppningsvis kan bli “det är betet”. Vi kommer skänka bort ett gäng betespaket. Och de tre första paketen innehåller några helt unika beten 🙂

image

De paketen innehåller en custom-målad Rascal från TN-Lures. Unik färgsättning vald av oss på FiskeFürAlle.Vi kan kalla färgen “Flowsnake”. Det finns tre gjorda och de tre kommer gå iväg i detta paket. Betet är handkarvat i bok med extra allt. En klassisk glider på 15 cm, 95 gram. Långsamt sjunkande. 7 lager lack, hemkokta ögon, rasselkulor, vansinnigt många lager lack och en målning som fick oss på FiskeFürAlle att tappa hakan. Helt galet fina.

imageTillsammans med de varje Rascal kommer två stycken av FiskeFürAlles gummiswimbaits Likaros. Dessa finns inte till försäljning någonstans. Det är Swimbaits på 23 cm, 75 gr origgade och TN-Lures har valt färgerna. Det är “Engine Oil”, en specialvariant av Motoroil samt “Snowflake”.

image

Efter det kommer det ett gäng paket med olika innehåll.

Vad gör du då för att få möjlighet att lägga rabarber på ett betespaket? Är du under 18 år så behöver du göra två saker: Lajka TN-Lures samt FiskeFürAlle på Facebook så vi kan se att du har rätt ålder samt skicka ett pm/mess till någon av oss. Då är du med i utlottningen av paketen. De tre första paketen kommer vi att lotta ut söndagen 8:e november. Sen följer en utlottning tisdag, torsdag och sen söndag igen och så kommer det rulla på till vi har slut på betespaket:-)

Så – du har mycket att vinna och inget att förlora – Välkommen att vara med. Hoppas just du får tag i det du vill ha:-)

Dela och skicka gärna vidare så mycket du vill, kan och önskar. Vi vill såklart att så många som chans att vara med

//Tommy, Danne, Mange och Peter

Föregående artikelSportfiskemässan – Behind the Scenes med Agneta Brunell
Nästa artikelFredagsmys i Nyköping – lite fiske innan helgen