1 KOMMENTAR

 1. Coolt! Varför står dom långt in i vassen nu för tiden? Gör dom det för dom följer efter betesfisk?

  • Där jag fiskar finns det mkt dubbel-vassar, glesvass och stök. Det är där jag hittar dem ibland. Även i pottor kan det vara grymt fiske

   • Tack. Vad betyder pottor? O.O Antar nån slags hål i botten eller ngt sånt men min svensk är inte tillräckligt bra än för vissa slang ord 😉 Ska ganska spontant åka till Singö igen om en vecka och fiska ca. en vecka. Har ju aldrig fiskat i höst förut men efter en grymt vår fiske på Singö och Furusund med Peter och en okej sommar blir det spännande å se vad hösten kan leverera. Så därför försöker jag ta med mig alla tips och trix jag kan 🙂

    • Aah! Kul! Pottor är runda hål i vassen, små eller stora. Där är det också mycket gräs. Jag skulle nu på hösten också prova marer=grunda vikar med mkt liten kanal in så de nästan är stängda. Kan hålla stor fisk

     • Jahaa, “Pockets” som Fränstam kallar dom 😉 Marer är nog svårt å hitta på Singö, känner inga i alla fall, men grunda vikar från 40cm till 2 meter har vi 😉 känner mig som en knarkare som snart ska få sin dos efter en evighet utan XD

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här