6 KOMMENTARER

  1. men hur gör man om…
    man tex är en dude från Schweiz som drömmar om en (stor) gädda sedans han var en liten mini dude ute på singö med hans första abborre på kroken över sommar semestern. jag brukar fiska i Schweiz ibland för jag bor där, men det jag egentligen vill mer än allt, är att äntligen kunna få en stor gädda som jag drömmer av sedans jag var barn. Jag är i Notträlje nu och ska vara på singö över påsk, sen ska jag vara här igen i slutet av april tills slutet av mai. jag har en bil här och tagit upp alla mina fiske grejer från hemma. Jag har typ allt man behöver, flera spö, spin och jerk, massa baitar i alla olika störlek och färger från savage gear och och och. men det jag inte har är kunskapen av precis hur och var man ska fiska (om jag skulle köra till Furusund tex), om man behöver en båt, en fiskekort, finns det kanske en guide eller nån som skulle vilja hjälpa eller fiska med mig? Tack så mycket 🙂 Chris

LÄMNA ETT SVAR

Skriv din kommentar!
Skriv ditt namn här