Finalbanketten Perch Pro 2016 – Bilderna

Det var en helt fantastisk kväll på Hard Rock Café i Stockholm när det bjöds på fest.
Vi var drygt 200 laddade Perch Pro fans på plats för att få se upplösningen live. Det vill säga finalen i en serie av 6 avsnitt och nu skulle vinnarteamet koras. Stämningen var förväntansfull och laddad.

perch pro logo

Många av de som var med igår var rungande överens om att den här kvällen var det historiska startskottet för Aborrfisket i Sverige – varning för fler selfies på oss än som är hälsosamt. Har ni inte sett sista avsnittet så går ni in på KanalGratis och gör det nu så slipper ni få resultatet av tävlingen innan ni sett den otroliga upplösningen.

hardrock i festkostym
Hard Rock i feststämning – Här inne samlades Sveriges elit inom Aborrfisket 5 feb 2016

I biljettpriset ingick 2 stora stark och amerikansk kvalitetsmat – flott och festligt

Som många av er har märkt så körde vi på FiskeFürAlle en intervjuserie med teamen som uppvärmning inför serien och vi var spända på att äntligen få träffa dessa idoler levande.

baren
En stor stark sitter alltid fint efter en veckas löneslaveri, speciellt när man är i gott sällskap och med hårdrock i högtalarna

Mange & Danne gjorde ett storartat arbete med att få deltagarna att berätta mer om deras tankegångar inför och under tävlingen. Hur förbereder de sig och framför allt presentera våra utländska deltagare inför en ny publik. Hur många av er kände till Illex/Gunki Frederic & Tomas eller Team Vision/Flydressing´s Daniel Bergman & Staffan Jensen innan Perch Pro 2016?

 

Så med kamerorna i högsta hugg så tänkte vi ge er som inte var där igår tillfället att få vara med och inspireras av partyt och stämningen i efterhand. Orka titta på hela filmklippet längre ner i det här inlägget, inhalera och njut av vinnarnas glädje och framför allt av Johan Ruhe´s sköna snack.

illex:gunki danmark
Stadiga danskar höll Gunkifanan högt under kvällen – det känns som om vi kommer få se mer av Gunki/Illex under 2016

Det var en helt fantastisk kväll helt enkelt, vi är ju sålda på all den kärlek som finns, det går ju inte ett inlägg utan att förmedla hur sköna alla människor är, hoppas följande bilder kan förmedla känslan som vi upplevde igår

julian mange
Frederic Julian – den ödmjuke fransmannen med så mycket kunskap och en sån vilja att dela med sig utav den – 10 gram är ju ändå 10 gram om ni förstår vad jag menar – sportfiske är en precisionssport
Linustummen
Linus från Stockholms Fiske ger tummen upp för all support från er där ute som följt Honom & Tom under Perch Pro 2016
bankett
Teamen med possey samlade inför avgörandet
KG
Sara Fingal & Matilda Leijon vaktar pokalerna som står bakom lås och bom
överallt denna trumman
Överallt denna Trumman – tyvärr för oss alla var han på Båtmässan i Göteborg, en klar felprioritering Stefan det är ju i Stockholm det händer.
nya vänskapsband skapas
Att träffa läsare är det vi lever för, tack för all positiv respons och all er kärlek som ni ger oss.
patte levererar
Patte som är en fiskare från land och en av de bloggare som går till samma frisersalong som Peter gör. Patte gör också grymma tafsar som han har i en liten hemlig låda vart han än går. Patte lovade att ta med sig ett gäng till Sportfiskemässan så hugg honom och köp några om ni får möjlighet
mössa
Vår danska deltagare Steffan Jensen gjorde en yngre fan överlycklig när han skänkte sin mössa och tillsammans med Herr AntiAllt ställde upp på idolbild. Att se de yngre när man är så stor förebild är väldigt ödmjukt och snyggt gjort – High Five Steffen

Det som var kul under kvällen var att få träffa alla som lägger sjukt mycket tid på vår favoritsport. Bland annat var det riktigt roligt att få träffa William Weksell som vi skrev om här i serien Gädda på hösten , William ingår ju i Pro-Team Eastfield och pratade mycket gott om Eastfields nya serier som just nu är på ett plan från asien för att landa på Sportfiskemässan, Weksell-gösen var det som gällde såklart.

Även supertrevlige Magnus Diesner från CWC fishing Team delade med sig av all sin kunskap och visade bilder på sin monstergädda på 16,7 kg, en gädda han hade jagat i 15 år och det är häftigt att få se. Sen är ju Magnus en aborrfiskare av rang – 8 borrar över 2 kg är respekt. Hur många kan stoltsera med ett PB över 2 kg och gör man det 8 gånger så är det ingen tillfällighet, jag fick tipset att CWC´s nya borre-pig är grym och att Albin Shargis eget Aborrspö BFT Perception är bland det bästa på marknaden just nu.

kan trumman bli större?.JPG
Trumman är ju en stor sportfiskeprofil, men frågan är om han nån gång varit större än nu?
party
Perch Pro är Party – Vilka är vinnarna?

Stunden är kommen att kora vinnarna:

[wpvideo Ta0oxx8X]

hela gänget

stolta vinnare
Stort stort grattis från oss i FiskeFürAlle. Minimimått på på 25 cm i år skrämde inte Stockholm Fiske som måste slagit världsrekord i mängd i fjol.

Vi hoppas att ni fått en skön bild av fredagskvällen oavsett om ni var där eller var upptagna på annat håll, det har varit sjukt stimulerande att få vara hang around´s till dessa levande legender som Team Illex. Att få hänga med upcoming stars som ödmjuke Albin Sharghi. Att få dela Tom & Linus glädje å få ta del av Steffen och Daniel Bergmans kärlek för flugfisket. Inspirationen kommer räck a hela 2016 med råge.

Kära fiskevänner, speciellt om du är Gäddfrälst,  ett gott råd från oss som var med på Sportfiskemässan i Jönköping förra året, vi som fick uppleva en galen final och bankett i Fly vs Jerk 2015 tyckeratt ni bör boka biljett till mässan och banketten här http://www.sportfiskemassan.se/Biljetter-2016 det kommer bli galet galet häftigt. Nu kör vi…..

Skitfiske från:

Magnus Daniel Peter

3vänner

 

Föregående artikelKonsten att slippa göra tvådelade formar för betesgjutning – filmtajm!
Nästa artikelFlugbinding för Noobs – hur svårt är det att binda första flugan?