Finalen av Perch Pro – Fiskekryssningen 2017 – Vinnarna är…..

Vinnarna av Perch Pro är…..Häng med och få en touch av en helt magisk kväll!

Då är vi här igen, ett år efter en magisk kväll på Hard Rock och 2016 års korande av Stockholms Fiske som segrare av den prestigefyllda abborrtävlingen. Det är första gången vi på FiskeFürAlle åker med på fiskekryssningen tillsammans med över 650 andra sköna lirare från hela Europa. Vi är förväntansfullainför  över 24 timmar med massor med fiskegodis, möten med intressanta profiler och få möjligheten att återigen träffa alla som älskar sportfisket så mycket att man prioriterar att vara tillsammans med likasinnade.

Vi lovar att försöka uppdatera er som inte har möjligheten att följa med löpande under resan och här är första inlägget direkt från finalen av perch pro.

Under söndagen kommer vi bevaka betesbyggarna, olika fantatsiska seminarier med mera fiskegodis. och här kommer ett första urval bilder och filmer från lördagskvällen och såklart avslöjar vi inte vinnarna….eller jo det kommer vi såklart att göra så om du inte vill veta så slutar du att läsa här och nu.

Vad har vi att förvänta oss?

Vi har ju för andra året i rad intervjuat de deltagande teamen i Perch Pro – nu har vi en ny möjlighet att få träffa några av branschens största profiler igen – WOW – vi får se vad det kan få för effekter på vårt skrivande!!!

Vi kommer få träffa hela gänget bakom Kanalgratis: Johan Ruhe, Matilda Leijon, Pontus Sjölund och Sara Fingal. Efter att ha hängt med gänget under 2 sköna open sourceprogram under hösten så får vi möjligheten att snacka skit i kulisserna bakom kameran.

Nu kör vi Fiskekryssningen 2017!

Det är lördag eftermiddag och vi skall äntligen få ta del av finalepisoden av Perch Pro, men först är det vänthallen med magiskt många fiskefanatiker och kända fiskeprofiler-det är en skön förväntansfull stämning i vänthallen.

Let´s Go Fiskekryssning 2017 - Cinderella be aware
Let´s Go Fiskekryssning 2017 – Cinderella be aware
Fullproppat - snart dags för första ölen men först en securitycheck a la "vi vill se att ni inte tar med sprit ombord"
Fullproppat – snart dags för första ölen men först en securitycheck a la “vi vill se att ni inte tar med sprit ombord”
Mange hugger såklart tag på våra hyttgrannar och tar ett snabbt snack med Björn Nettelblad som ligger bakom den unika Nettel-laken från Nettelbaits
Mange hugger såklart tag på våra hyttgrannar och tar ett snabbt snack med Björn Nettelblad som ligger bakom den unika Nettel-laken från Nettelbaits
Har man en fransman med i Perch Pro så ska det ju serveras Baguetter - äntligen ett mellanmål och vätskepaus
Har man en fransman med i Perch Pro så ska det ju serveras Baguetter – äntligen ett mellanmål och vätskepaus innan scenen intas och finalavsnittet av Perch Pro 2017 visas

Dags för Finalen av Perch Pro!

Ingen av deltagarna har en aning om hur fisket går sista timmarna så nu laddar vi upp för upplösningen
Ingen av deltagarna har en aning om hur fisket går sista timmarna så nu laddar vi upp för upplösningen
Matilda Leijon tar över scenen och presenterar deltagarna och stämningen höjs - först ut är Team Sporting med Stephan & Janne från Örebro
Matilda Leijon från Kanalgratis tar över scenen och presenterar deltagarna och stämningen höjs – först ut är Team Sporting med Stephan & Janne från Örebro
Team Illex Gunki från Tyskland & Frankrike
Team Illex Gunki från Tyskland & Frankrike
Team CWC med Albin Shargi & Holländaren Evert Oostdam
Team CWC med Albin Shargi & Holländaren Evert Oostdam
Regerande Mästarna Stockholm Fiske intar scenen
Regerande Mästarna Stockholm Fiske intar scenen

Och så årets popstjärnor som ligger i vinnarhålet, men det är verkligen inte avgjort så spänningen är hög när the Fly-Guys kliver in i rampljuset inför uppskattningsvis 700 pers

[wpvideo K2zrDKIR]

Låt det hela börja…nu kör vi

Ett helskönt gäng vill verkligen vinna den prestigefyllda titeln som årets Borrekungar och det är nervösa killar på scenen
Ett helskönt gäng vill verkligen vinna den prestigefyllda titeln som årets Borrekungar och det är nervösa killar på scenen

Det är en förmån att få ha intervjuat och ta del av den samlade erfarenheten av abborrefiske som de här grabbarna har. Våra intervjuer av de deltagande teamen har varit magsikt roliga att göra och all feedback vi fått är vi sjukt glada över, men nu skall allt kokas ner till den stunden alla väntar på…vem vann denna jämna och spännande tävling, vilka är det som ksall jagas nästa år, för Perch Pro har verkligen tagit ett kliv upp, det är inte bara att ställa upp spöna i spöstället och åka till favoritspoten. 2017 är det 1000 borrar på 3 dagar och fiskar över kilot som är måttstocken – det är en respektingivande tävling och det är många därute som är sjukt vassa på borre -men att levrera på beställning det är något helt annat.

Och vinnarna är..

[wpvideo 1HGHKkpA]

Stämningen är MAGISK i lokalen och glädjen är fullständig, även hos de förlorande lagen, det är ett könt gäng även om konkurrensen är hård.

Albin Sharghi gratulerar de nya mästarna
Albin Sharghi gratulerar de nya mästarna – Jämnt skägg!
perch pro
Skägglös mästare av Perch Pro

Det kostar på ett riktigt fint skägg  att vinna Perch Pro – sen om ett kraftigt skägg hjälper till att vinna är en helt annan fråga.

Nu är bevakningen av Perch Pro 2017 över och vi på FiskeFürAlle tar oss en välförtjänt skål i baren - vi ses nästa år igen!
Nu är bevakningen av Perch Pro 2017 över och vi på FiskeFürAlle tar oss en välförtjänt skål i baren – vi ses nästa år igen!

Dessutom skall vi såklart snacka med många andra profiler – stay tuned så ses vi snart igen!

 

Danne – Mange – Peter

Ps. Som vanligt – kom ihåg att följa oss på sociala medier så får du den fulla “FiskeFürAlle”-upplevelsen. Vi finns på FacebookYoutube & Instagram Ds.

Här hittar du mer bilder och stories från Fiskekryssningen och Perch Pro-finalen

https://www.fiskefuralle.se/finalen-av-perch-pro-fiskekryssningen-2017-vinnarna-ar/

Föregående artikelIngen lek att navigera, Plottriga tankar om Ekolod och Plotters
Nästa artikelFiskekryssningen 2017 – the FiskeFürAlle story

1 KOMMENTAR