Min alldeles egna beteshink

Trots att jag har en mkt stor väska känner jag att ha behov att ha dragen någonstans när jag fiskar – använda drag som “vilar” och drag som är på “vänt” för att komma på om nuvarande inte funkar. Hittills har ett plasthandtag i Gulan fått göra jobbet med det vanliga resultatet: intrasslade drag i mig, håv, väska el ngt annat…

Förra veckan hade jag med en hink för att ha ev strömming i. … och gissa… spontant började jag hänga drag på kanten… Jag tänkte att det var bra. Kanske jag kan förbättra det och ha det som parkeringsplats för dragen.. Fram med OKQ8-hinken och borr

Svart hink
Svart hink
The hink uppifrån
The hink uppifrån

Min trogna medhjälpare vad med såklart… 🙂IMG_2156_1024Hmm, kanske man kan använda mittenutrymmet till att ha våg, käftöppnare, tänger mm??? Vad kan man ha där. Aaah en planteringskruka kanske fixar jobbet?

IMG_2155_1024
Funkis

Jajjemen

Borr borr borr med 3,5 cm mellan hålen. Limma fast krukan i botten med Epoxi – färdigt!

Så här bra blev dett
Så här bra blev dett
IMG_2160_1024
Självklart uppifrån också

Kostnad ca 50 kr….Nu ska det fiskas – provkörning imorgon

Skitfiske!!!

/Mange

Föregående artikelRevo Toro 51 vs Ambassadeur JB 5601
Nästa artikelPapphammar-fiske på Stora värtan

3 KOMMENTARER

Comments are closed.