Strömming the movie – stimmet från insidan

Har du någonsin undrat hur livet under ytan ter sig? Hur ser det egentligen ut där min krok är. Hur ser det egentligen ut när fisken hugger? Det har jag… Många gånger…Nu tar vi närmare titt på strömming

Strömmingen är här i stort antal i Stockholms skärgård och kommer stanna någon vecka till. Fantastiskt kul fiske som hela familjen kan njuta av. Det gjorde jag. I helgen var jag ute med döttrarna och drog lite strömming. Jag passade på att sätta min waterwolf ovanför häcklan.

Resultaten var förvånande. Jag har alltid på något sätt känt att för Strömmingen. En stackars liten fisk som står högst upp på alla rovdjurs matlista liksom. En icke ont anande lite smådum fisk som tuggar blanka krokar när den inte är på väg in en Gäddas, Abborres, Gös eller Örings mun.

Den uppfattningen ändrades helt när jag sett resultatet. Strömmingen är en vild predator! Jag fick verkligen omvärdera min bild av Strömmingen. De attackerar häcklan med en frenesi som jag bara sätt i filmer på Pirayor innan. Kolla själv…

Jag vill bara passa på poängtera att allt är i realtid. Jag har inte ändrat hastigheten alls…

Fram med popcornen – enjoy!

//Mange

Här hittar du mer skön läsning från Magnus
https://www.fiskefuralle.se/skont-kvallsfiske-pa-vartan/

Ps. Gillade du denna saga eller vill läsa några andra inlägg om fiske så följ gärna oss på våra olika kanaler för att hålla dig uppdaterad

Direktlänk Facebook hittar du här
Direktlänk Youtube hittar du här
På Instagram hittar du oss under fiskefuralle Ds.
Föregående artikelSagan om bompasset – varför man inte ska hämta en glömd håv
Nästa artikelHangin’ with – Headbanger lures.