Sportfiskemässan 2018: Betesbyggargatan med TS Lures, Gnaga Lures och Klarre

Nu tar vi en titt på TS Lures, Gnaga Lures och Klarre, vi vågar sticka ut hakan att säga att bredden på toppen i år är extremt bred, och en extremt hög topp och denna del i vår serie är inget undantag. Här kommer den digitala gatan där alla betesbyggare visar att svenska betesbyggare är bäst i världen: Betesbyggargatan.

Din fullständiga guide till Betesbyggargatan

Så här på FiskeFürAlle kommer ni ha den fulla guiden, eller näst intill fulla guiden på “vem som är vem” och “vad som är vad” på mässans betesbyggargata.  Varje artikel kommer presentera 3-4 av de totalt 28 byggarna du träffar i Stockholm 16-18 Mars. Framförallt får du också möjlighet att se exempel på deras alster så du kan börjar planera dina spenderingar.

Att besöka Betesbyggargatan brukar vara antingen fullt av beslutsångest, dyrt eller både och. Utbudet är helt enkelt överväldigande. Man går dreglande mellan borden och tänker  “Ska jag köpa den eller den? Om jag väntar, kommer den finnas kvar då?”. På toppen av det har alla byggare one-offs och mässpecialer som inte kommer att gå att få tag i på andra ställen vilket gör det ännu svårare.

TS-Lures – Tommy Sellström

Tommy sellström aka Ts Lures. Jag har byggt beten i över 10 år. Som många vet så bygger jag gärna större beten. Har modeller från ca 20cm upp till 46cm! Jag kommer inte ha så många beten med mig till mässan, jag satsar ist på extra allt och lite nya modeller och one offs.

Mr TS Lures på Betesbyggargatan
TS-Lures kör en enkeltumme när han hör talas om vår serie om Betesbyggargatan. Kan det vara så att han är Sveriges skäggigaste byggare?

Självklart kommer det att följa med någon beak och beak tail. Sen kommer även jag och Filip Holm aka holme baits att släppa något helt nytt under ett rykande färskt varumärke, 2 helt nya wobblermodeller tillsammans på mässan, totalt kommer det finnas 32 beten till salu utav dessa modeller. Det vi kan berätta är att det kommer bli stora beten, det kommer bli sjukt mycket kärlek och extra allt, och att en av modellerna kommer ha fast tail.

En av avkommorna från samarbetet mellan TS och Holme. Det har allt. Rejäl storlek, rejäl sked, rejält m rassel, spinnarsked och möjlighet att vikta (eller inte vikta) på tre ställen. Well done boys!

Gnaga Lures – Thomas Hultman

Jag bygger beten i trä och endast i trä. Modellerna jag gör är egentligen samma modell fast i olika utförande och storlekar, nu kanske det hinns med två nya modeller till mässan men bara kanske.

Och jag är ganska lat så jag gillar beten man bara kastar ut och vevar hem så sådana bygger jag, men dom kan också ryckas lite för lite mer irrationell gång. Till mässan tar jag med mig ett gäng olika varianter små och större, några cranks och kanske en eller två nya modeller, för sneakpeak kolla in min instagram gnagalures.

 

Robert “Klarre” Klarström

Jag bygger gummibeten för gös och abborrfiske. Framförallt för vertikalfisket.
Jag kommer att ha med 4 st olika modeller till mässan. En modell med split tail i tre olika storlekar, en shad modell, en modell med beaver tail och en ren abborrmodell.
Jag kommer att ha med 16 st olika färgsättningar till mässan. Men troligtvis inget speciellt mässbete.

//Mange, Peter och Danne

Här hittar du de andra guiderna till betesbyggarna som kommer ställa ut på Sportfiskemässan 2018

https://www.fiskefuralle.se/sporfiskemassan-2018-betesbyggargatan-med-waide-calmbaits-doyle-mondrad/

https://www.fiskefuralle.se/sportfiskemassan-2018-betesbyggargatan-med-olalures-malaren-lures-gabriel-lures-dahlstromflugan/

https://www.fiskefuralle.se/sportfiskemassan-2018-betesbyggargatan-med-brunnberg-lures-holme-baits-vassviken-lures-och-gruffdraget/

https://www.fiskefuralle.se/sportfiskemassan-2018-betesbyggargatan-med-caesar-lures-gaddgapet-brax-sabbath-och-jerry-vegas/

https://www.fiskefuralle.se/sportfiskemassan-2018-betesbyggargatan-med-jenzza-schulz-lures-the-country-fisher/

https://www.fiskefuralle.se/sportfiskemassan-2018-betesbyggargatan-med-esox-gear-ulm-och-bjerks/

Ps. Som vanligt – kom ihåg att följa oss på sociala medier så får du den fulla “FiskeFürAlle”-upplevelsen. Vi finns på FacebookYoutube & Instagram Ds.

Föregående artikelSportfiskemässan 2018: Betesbyggargatan med Esox Gear, Ulm och Bjerks
Nästa artikelSportfiskemässan 2018: Betesbyggargatan med JW Lures, Jimmy Stockhaus, MB79 och TWK Lures